Maj!

Förra veckan myste jag, Hanna och Kajsa på The Well. Har ju skrivt om det tidigare och att jag älskar de stället, nu om våren och sommaren är de ju lite extra skönt när man kan ligga ute och sola, bada och äta lunch i solen. Lite utomlandskänsla men ändå så nära Oslo. Behöver väll inte prata om vädret? Vad underbart vi har det, sommar redan i Maj här i Olso. I igår badade jag i fjorden och det var inte alls kallt utan bara skönt och svalkande. Har ni badat än?

Härligt med maj och lite röda dagar, imåndags myste vi på Vippa och Grims Grenka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s