Mitt i veckan..

Det är ju alltid lite segt att börja jobba efter en lång semster, eller vad säger ni? Jag började med lite mjukstart förra veckan och det känns att det tar lite tid att komma igång, hjärnan är lite trög liksom och ting tar lite längre tid känns det som. Men det är ändå skönt att vara igång med jobb och rutiner, bara att komma igång med träning igen också, byxorna är mycket tightare nu än innan semstern men hoppas det går till sig nu sonär man är inne i rutinerna igen. Hösten känns ju som en nystart på nått sätt tycker jag, mer än nyår, och efter denna underbara sommar ska det blir lite mysigt få börja tända ljus och krypa upp i soffan med nya serier när man är ledig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s