Tips från Coachen!

Egentligen har jag bestämt mig för att ha shoppingstop nu framöver, men så gick jag förbi Editon här i Oslo förut och den butiken ska läggas ner så är ni på jakt efter att fynda skor, väskor smycket borde ni skynda dit! Nästan hela butiken är på 70%! Märken som Proenza, Acne, Marni, J.W Anderson, Wang, Mulberry finns det massa fint kvar av! Jag såg massa som jag ville ha men med shoppingstop i huvudet blev det bara nått som jag verkligen behövde! Jag har länge letat efter ett nytt skärp så slog till på detta från norska Cala & Jade, passar perfekt till allt typ!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s