Horisont Styling Lounge!

Då är det bara några dagar kvar till jag ska till Bergen/Åsane igen! Alltid så kul att vara där, denna gång ska jag och Silje ha föredrag om styling samt höstens trender! Det blir även en stylinglounge med massa höstinspiration, personal shopping tips, hår och make up bar där du kan göra dig fin inför lördagskvällen! Så är du i krokarna sväng in på Horisont Shopping i Åsane och besök oss! Vi är på plats nu på lördag 29:e från kl 12-18.00! Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s