Funäsdalen Update!

Det är typ ett årsedan som det var nån aktivitet här inne! Så tänker att det är dags att börja med en liten update eftersom det hänt en del det senaste året! Förra inlägget här var att vi varit på fjällsemester, nu sedan ett halvår bor vi alltså i fjällen! Och driver ett vandrarhem med restaurang! Jag vet skumt va!? Så nu bor vi alltså i Funäsdalen där jag och Johan driver stället Grönländaren! Ibland måste man kasta sig i nått nytt när chansen ges och det var det vi gjorde! Vi trivs som bara den här uppe även om det varit en stor omställning med allt, med jobb, vänner, fjäll liv och ja det mesta egentligen, men likaväl ett spännande äventyr som jag tänkte dela med mig lite mer av här framöver! Men jag har inte helt släppt taget om Oslo och mina jobb där, jag är faktiskt där rätt ofta och jobbar och träffar mina vänner, så just nu får jag det bästa av två världar, fjäll och stadsliv!

FF619D5E-D3D0-4013-B651-39666441D682D7861BF8-39DC-4230-9504-0D51818AC594

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s