WeDo

Förra veckan var jag i Oslo och jobbade med lite av varje, både för KK, Hjemmet och personalshopping på Storo Storsenter.  Det passade så bra att jag även hann att få mig med pressträff för det nya hårprodukts märket WeDo! De är både veganska och flaskorna är av återvunnen plast så verkligen en hållbar produkt! De doftar undebart, fanns många godbitar i serien som består av både shampo, balsam, inpackning, oljor en shampobar men favoriten just nu är nog nattinpackningen för håret och ett lipbalm som även funkar på torrhår toppar!

3C8B2B75-58E7-4277-AC1E-08DF7E8AF227898CD814-5037-4ED7-A27D-9F93705D52B8

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s