WinterWonderland!

E66D63DE-D9A3-4D42-85B2-B1B31B26387ACF5F4F95-F926-4478-959A-AAE9766539E4

Nått som jag inte helt kommit in här uppe här nog säsongerna! Jag tyckte nyss det blivit höst, jag älskar hösten! Men nu har vi alltså redan fått snö som ligger kvar på marken och det var många minus imorse! Hade gärna haft höst lite längre med alla fina färger och härliga fjällturer, men vet vet kanske denna snö försvinner igen? Känner att jag inte är helt redo för vinter än, sitter och plågar mig själv genom att se alla härliga bilder från PFW där vintern ser långt borta ut, Hanna är i Paris i helgen och jag är så avundsjuk så att jag dör, och blir en smula nostalgisk när jag tänker på min tid där!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s