Oslo dagar..

Då sitter jag på Rörosbanan hem till Funäsdalen igen efter några dagar i Oslo. Var så mysigt att va där igen, hur mycket jag än trivs i Funäs så saknar man ju ändå alla vännerna i Oslo, men som Fia sa nu innan vi sa hej då, man ses ju nästan mer nu än när jag bodde där, blir väll lite så att nu tar man sig tid att träffas när tiden känns mer begränsad. Så dagarna har gått fort med jobb för KK, Storo Storsenter och Hjemmet, men även hunnit med att mysa med Sigge och mysig middag hos Hanna och Henrik i måndagskväll, god mat och massa vin hör ju hösten till. Har haft cravings på ramen så i eftermiddags käkade jag och Hanna det på Koi, de har det godaste vegan ramen!! Måste ni testa om ni inte gjort! Sen blev det ett glas vin med Fia på Amerikalinjen, nya hotellet mitt på Jernbanetorget, gud så fint det är där!! Önskade man kunde ha sovit över!! Allafall snart så är man hemma i fjällen igen hos Johan och vovvarna och det ska bli mysigt!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s