PoddKompisar!

Lyssnat ikapp lite poddar nu på tågresan som jag inte hunnit med under helgen! Jag älskar poddar och ljudböcker, har alltid nått i öronen. Kanske för man jobbat så mycket frilands där man jag jobbar mycket av tiden för mig själv så det har blivit en vana, lyssnar ni på nått? ge mig tips! Jag gillar lättlyssnade saker så man kan göra två saker samtidigt! Några av favoriterna har ni där uppe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s