Home Alone

3768915E-8AD2-48D4-B153-F2AA7D7C48CA342E5514-04B1-4087-A3B1-2D63F8D7EEEAIkväll är jag gräsänka är på Grönis, Johan är med Jonas på en liten tur, lite kusligt att va ensam i detta stora hus när man dessutom börjat Halloween pyntat! Nejrå det går att bra, skönt att vara lite själv hemma. Idag har vi stängt här så jag har bara slappat och njutit av att vara ledig..gått fjälltur med vovvarna, sett på tv, svarat på endel boknings mail, Malin har vart här på kaffe och nu ska jag ta en bastu och lite vin! Har ni några bra film tips så hit me!?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s